Nieuws

Kinderdagverblijf verhuisd

hhhhh 007

Kinderrijk locatie Roeskestraat is naar de kindercampus op de Zuidas verhuisd. Met pijn in het hart namen ze afscheid van de oude tuin. De grote bomen en struiken, stammetjes en paadjes en de sfeer van de bostuin zullen gemist worden. Gelukkig is een deel van het plantgoed mee verhuisd naar de nieuwe plek.

Kruiwagens beplanten

De kleuters van montessorischool de Stern zijn naar de kindercampus op de Zuidas verhuisd. Samen met de hoveniers hebben ze op hun oude locatie kruiwagens beplant met bloemen en kruiden. 8ste groepers hebben de kruiwagens samen met de kleuters naar de nieuwe plek gereden.

Kindercampus zuidas

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de tuin bij kindercampus Zuidas. De kinderen spelen al volop in de zandbak. Afbouw van het pand en aanleg van de tuin zijn nog bezig, er is veel te zien voor de kinderen. ‘Bob de bouwer ’ roepen ze naar onze hoveniers ‘wat ben je aan het doen Lees verder »

Bollen in de tuin

bostulp web

De zomer is voorbij, maar er is nog genoeg te doen in de tuin. Wie al vast voorpret wil hebben kijkt op de website van de Keltenhof om nu mooie bollen te bestellen. De Keltenhof heeft een zeer uitgebreid assortiment verwilderingsbollen. Het valt niet mee om te kiezen tussen al dat moois ! http://www.dekeltenhof.nl/db_bestel.php  

Nieuwe speelplekken

Als je goed observeert zie je ze soms nog, kinderen die spelen in hun natuurlijke omgeving. In de bosjes, op het strand of langs de rivier. Op plekken die niet speciaal bedoeld zijn om te gaan spelen, maar echt’ in het wild’ Omdat niet iedereen naast het strand of bos woont moeten we zelf ook Lees verder »

Pagina 1 van 212